Obiady



UMOWA NA ŻYWIENIE (do pobrania)


DEKLARACJA (do pobrania)


W sprawie odpłatności za obiady za miesiąc wrzesień proszę dzwonić na kuchnię:.
- KUCHNIA BUDYNEK GŁÓWNY 032 4221443
- KUCHNIA BUDYNEK FILIA 032 4225714

INFORMACJE ZOSTANĄ PRZESŁANE DO DZIENNIKA ELEKTRONICZNEGO DO DNIA 05.10.2017r.
ORYGINAŁY UMÓW ZAWARTYCH NA OBIADY SĄ DO ODBIORU NA KUCHNIACH NA BUDYNKU GŁÓWNYM I BUDYNKU FILII.

ROZLICZENIE MIESIĘCZNE BĘDZIE DO ODBIORU W SIEDZIBIE SZKOŁY DO PIĄTEGO DNIA MIESIĄCA.


Numer konta dla wpłat za obiady:
35 1020 2472 0000 6202 0499 0901



JADŁOSPIS od 19.02. do 23.02.2018.

PONIEDZIAŁEK 19.02.
ZUPA Z WŁOSKIEJ KAPUSTY Z JARZYNAMI
SPAGHETII Z MIĘSEM I PULPĄ POMIDOROWĄ, MARCHEW Z JABŁKIEM, KOMPOT OWOCOWY
Alergeny:1,3,7,13,14

WTOREK 20.02.
KRUPNIK Z JARZYNAMI I NATKĄ PIETRUSZKI
KARTACZE Z MIĘSEM I OKRASĄ, HERBATA ZIELONA Z CYTRYNĄ I MIODEM, OWOC PORCJA
Alergeny:1,3,7,13,14

ŚRODA 21.02.
ROSÓŁ Z MAKARONEM
BIAŁA PIECZEŃ ZE SCHABU W SOSIE CEBULOWYM, MIZERIA, KOMPOT Z JABŁEK, ZIEMNIAKI, OWOC PORCJA
Alergeny:1,3,7,13,14

CZWARTEK 22.02.
ZUPA PIECZARKOWA
FILET Z MIRUNY PANIEROWANY, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, ZIEMNIAKI PURRE, SOK OWOCOWY
Alergeny:1,4,3,7,13,14

PIĄTEK 23.02.
ZUPA FASOLOWA Z WKŁADKĄ
KOPYTKA Z TWAROGIEM MASŁEM I CUKREM, OWOC PORCJA, WODA Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ
Alergeny:1,3,7,13,14


LISTA ALERGENÓW:

1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica,jęczmień,żyto,owies,orkisz,kamut lub ich odmiany hybrydowe)oraz produkty pochodne.
2. Skorupiaki i produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne ,orzeszki arachidowe i produkty pochodne.
6. Soję i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
8. Orzechy - tj. migdały ,orzechy- laskowe ,włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe , makadamia i produkty pochodne.
9. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
10. Dwutlenek siarki siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/l w przeliczeniu na SO2.
11. Łubin i produkty pochodne.
12. Mięczaki i produkty pochodne.
13. Seler i produkty pochodne.
14. Zioła i przyprawy.